Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Lees meer Verder gaan

overlijden-erwin-verbraeken header image

Van Loo Projects verliest een fundament met het overlijden van Erwin Verbraeken.

Van Loo Projects verliest een fundament met het overlijden van Erwin Verbraeken


In het najaar van 2009 stapt Erwin Verbraeken mee in het team van Van Loo Projects. In de loop van de daaropvolgende 9 jaar neemt hij stilaan de dagelijkse leiding van het bedrijf grotendeels over van Johan Van Loo. Johan Van Loo blijft de sturende kracht binnen het bedrijf, maar kan zich op deze manier focussen op andere uitdagingen op ondernemersvlak.

Erwin,
Elk jaar nam je meer en meer van mijn taken over. Je droeg jouw verantwoordelijkheid en we overlegden alle belangrijke zaken. Je nam de leiding van Van Loo Projects meer en meer over. Je ontfermde je over het personeel op de manier zoals ik dat ook altijd had gedaan. Ze werden jouw familie. Ons mannen zij de belangrijkste factor is ons bedrijf, die moeten zich goed voelen. Ze hadden ook snel door dat jij zou doorgroeien tot een belangrijke pion in ons bedrijf. Je kreeg al snel het nodige respect, door jouw harde werken. Zo liet je zien dat je een meerwaarde was voor het bedrijf, voor mijn bedrijf, voor jouw bedrijf. Je hebt ons veel bijgebracht en stabiliteit gegeven. Het is nu aan de rest van het team om dit alles verder te zetten. – Johan Van Loo –

Eind 2019 kreeg Erwin Verbraeken een zware medische diagnose waar geen medische behandeling voor beschikbaar was. Op 9 maart 2021 hebben we met enorm veel pijn in ons hart afscheid genomen van hem. Van Loo Projects is dankzij hem in de afgelopen jaren enorm kunnen groeien. We verliezen met Erwin een fundament.
truck